Om mig

Martina de Freitas  


här kan du läsa mer om mig och vad som gjorde att jag började och aldrig kommer att sluta med mindfulnessträning.

Min första kontakt med mindfulness fick jag under en mycket speciell period i mitt liv. Den som stod mig närmast blev svårt sjuk och jag blev den som skulle orka stötta, klara av hem och arbete samtidigt som jag själv brottades med en enorm oro. 

Det fanns ingen tid för bara mig och jag kände det som att jag till slut inte fanns när mindfulnessen kom in i mitt liv.

För mig innebar det att jag fick ett andrum i min tillvaro, en dag i veckan så var det några timmar som var bara mina. Jag kände av förändringen ganska omgående, mindfulnessen lugnade min stressade hjärna och jag kände mig lugnare, mer fokuserad och positiv.


Mindfulness blev en del av mitt liv och jag utbildade mig till mindfulnessinstruktör och startade Mindful Steps.


Jag hoppas att även du precis som jag tar steget och ser vad mindfulness kan göra för dig och ditt liv.Min utbildning

Utbildad mindfulnessinstruktör genom Mindfulnesscenter som är Sveriges ledande bolag inom mindfulnessutbildningar. Ansvarig lärare har varit Dr Ola Schenström, läkare och grundare av Mindfulnesscenter.

Jag har även gått kursen "Implementering av mindfulness på arbetsplatser" hos Mindfulnesscenter.

Utbildning inom metakommunikation på avancerad nivå hos Huvudleden. Utbildningen innebär en fördjupad kompetens och utveckling av kommunikation med mig själv och andra. Att filtrera och se fler perspektiv för att kunna leda både mig själv och andra i förändringsprocesser.  
Mina utbildningar sker i samarbete med Mindfulnesscenter och jag använder mig av ett av Sveriges mest beprövade mindfulnessprogram, Här & Nu, i mina utbildningar. Programmet är framtaget av Mindfulnesscenter. 


- Mindful Steps -


Martina de Freitas 

martina@mindfulsteps.se


Copyright © All Rights Reserved by Martina de Freitas | Mindful Steps