Kurser

Mindful Steps

- personlig utveckling med mindfulness -  


Kurser, föreläsningar och prova på 2021Mindfulnessprogrammet Här & Nu

8 veckors kurs (+ 1 tillfälle)

Lär dig att leva mer medvetet för att minska din stress, öka din förmåga att fokusera och din livskvalitet. Mindfulnessträningen kommer att ge dig en bättre självinsikt och en bättre inre stabiliet.


Se den här kursen som en gåva till dig själv, lär känna dig själv på ett djupare plan och upptäck att DU faktiskt är den viktigaste personen i ditt liv!

Datum för kursstart och mer information kommer inom kort.


Läs mer »
Restoare & Reload - tid för dig

Välkommen till en heldag då du checkar ut från vardagen - för att checka in till dig själv - långt ifrån mobil, dator och vardagsrutiner.


Jag återkommer inom kort med program för 2021 - hör gärna av dig om du har frågor eller är intresseradav att få veta mer. 
Prova på mindfulness tillsammans

Nyfiken på mindfulness?


Om du är nyfiken på vad mindfulness är så erbjuder jag även "prova på" tillfällen för specifika grupper. Är ni en grupp på minst fem personer så träffas vi och ni får både veta mer om vad mindfulness är och även prova på olika mindfulnessövningar där jag guidar er. Syfter är båda att du ska får veta mer om mindfulness samtidigt som du fyller på kroppen med lugn, energi och fokus. Det behövs inga förkunskaper, alla är välkomna.


Läs mer »


- Mindful Steps -


Martina de Freitas 

martina@mindfulsteps.se


Copyright © All Rights Reserved by Martina de Freitas | Mindful Steps