Efter anmälan

Mindful Steps

- personlig utveckling med mindfulness -  


När du anmält digHär kan du läsa om vad som gäller när du anmält dig till en kurs, föreläsning eller workshop.
KURSER

Mindfulnessprogrammet Här & Nu (8 veckor + 1 tillfälle)

När jag fått din anmälan skickar jag en bekräftelse till dig och information om anmälningsavgiften på 300 kronor som du betalar till BG 5150-8208 direkt. Anmälningsavgiften återbetalas inte vid eventtuell avbokning. I god tid innan start får du praktisk information och slutfaktura (minus de 300 kronor du redan har betalat).

 

Avbokning

Om du vill avboka din kurs av någon anledning gäller det här:

  • Vid avbokning 31 dagar eller mer före kursstart betalar du en administrativ avgift på 300 kronor. Det betyder att anmälningsavgiften du betalat in, inte återbetalas.
  • Vid avbokning 22 – 30 dagar före kursstart betalar du halva kursavgiften.
  • Vid avbokning 21 – 0 dagar före kursstart betalar du hela kursavgiften.
  • Du kan överlåta din plats till någon annan enligt överenskommelse.
  • Om du inte kommer till kursstarten eller om du avbryter pågående kurs, betalar du hela avgiften.

 

Om du blir sjuk

Om du inte har möjlighet att starta eller fullfölja kursen på grund av egen sjukdom, får du gå kursen vid ett annat tillfälle. Kursavgiften betalar du enligt fakturans förfallodatum. Sjukdom ska styrkas med läkarintyg.

 

Betalning och delbetalning

Du betalar anmälningsavgiften på 300 kronor till BG 5150-8208. Resterande del av kursavgiften faktureras och ska vara betald innan kursstart om vi inte kommit överens om annat.


Du har möjlighet att dela upp betalningen utan extra avgifter, meddela hur du vill dela upp när du anmäler dig till kursen så kommer vi överens.

 

Påminnelseavgift och dröjsmålsränta

Vid försenad betalning får du en påminnelse via sms. Vid fler påminnelser får du betala en påminnelseavgift på 50 kronor, det gäller även vid försenad delbetalning. Vid återkommande förseningar förfaller fakturan till omgående betalning.

 

Inställd kurs eller byte av datum

Jag förbehåller mig rätten att ställa in en kurs/workshop om jag blir sjuk eller vid för få deltagare. Du får information om det snarast möjligt om det skulle inträffa. Då återbetalas givetvis inbetalda avgifter. Om jag inte kan genomföra enstaka kurstillfällen på grund av egen sjukdom förlängs kursen med aktuellt antal tillfällen.

 

FÖRELÄSNINGAR OCH WORKSHOPS

När jag fått din anmälan skickar jag en bekräftelse till dig och information om anmälningsavgiften på 100 kr som du betalar till

BG 5150-8208 direkt. I god tid innan start får du praktisk information och slutfaktura (minus de 100 kronor som du redan har betalat) som ska vara betald innan aktuellt tillfälle.

 

Avbokning

Om du vill avboka av någon anledning gäller det här:

  • Vid avbokning 22 dagar eller mer före kursstart betalar du en administrativ avgift på 100 kronor. Det betyder att avgiften du betalat in, inte återbetalas.
  • Vid avbokning 21 - 0 dagar före kursstart betalar du hela avgiften.
  • Din plats kan också överlåtas till någon annan enligt överenskommelse.

 

Påminnelseavgift och Inställd kurs, se ovanFrågor?

Har du frågor eller funderingar skicka mejl till martina@mindfulsteps.se så kontaktar jag dig inom kort.


- Mindful Steps -


Martina de Freitas 

martina@mindfulsteps.se


Copyright © All Rights Reserved by Martina de Freitas | Mindful Steps